Telewizja Półwysep - Strona Główna

kuchnia

Próba bica rekordu w jedzeniu śniadania
2014-11-08 Chłapowo, kuchnia
Zdrowe śniadanie uczniów Szkoły Podstawowej w Chłapowie. Dzieci przygotowały kolorowy posiłek i włączyli się w próbę bicia rekordu Guinessa w ramach akcji ogłoszonej przez Światową Organizację Zdrowia. W tym samym czasie do posiłku zasiedli uczniowie w wielu szkołach na terenie Polski.
Pokaz kulinarny w hotelu Primavera
W hotelu Primavera w J. Górze odbył się pokaz kulinarny, na którym można było obserwować szefów kuchni, którzy prezentowali swoje wyjątkowe umiejętności. Podczas pokazów można było degustować wyśmienite potrawy m.in. kuchni włoskiej i tajskiej. Wydarzenie stwarzało doskonałą możliwość zapoznania się z najbardziej aktualną i kompleksową ofertą produktów i usług dla gastronomii.
Noc Świętojańska i Święto Pomuchla
2009-06-23 Wladysławowo, kuchnia
We władysławowskim porcie odbyły się obchody staropolskiej Sobótki. Impreza rozpoczęła się od barwnego korowodu który wyruszył spod Urzędu Miasta. W porcie rybackim można było posłuchać koncertów oraz odbył się finał konkursu gastronomicznego o Pomuchlową Patelnię.
„Gotuj z TV Półwysep” Victor J. Góra
"Gotuj z TV Półwysep" - pensjonat "Victor" w Jastrzębiej Górze.
„Gotuj z TV Półwysep” Victor J.Góra
"Gotuj z TV Półwysep" - pensjonat "Victor" w Jastrzębiej Górze.
„Gotuj z TV Półwysep” Bursztynia w Pucku
2008-11-27 Puck, kuchnia
"Gotuj z TV Półwysep". Program zrealizowany w restauracji Bursztynia w Pucku. Przygotowaną potrawą był indyk faszerowany z grzybami mun, sosem parmigiano reggiano i krokiecikami ryżowymi. Łączy ona elementy wielu kuchni świata: chińskiej, włoskiej, francuskiej i polskiej.
Piknik w Gęśniku
2008-11-17 Dębogórze, kuchnia
Od lat Andrzej Dzienisz, właściciel dębogórskiej fermy, stara się spopularyzować w Polsce gęsinę, a robi to łącząc przyjemne z pożytecznym. Na V już Pikniku w Gęśniku, bawiono się wyśmienicie. Na kiermaszu można było kupić gęsi i wyroby gastronomiczne.
Konkurs kulinarny o „Pomuchlową Patelnię”
2008-06-27 Wladysławowo, kuchnia
Finał konkursu gastronomicznego o Pomuchlową Patelnię.
Dzień turecki w Zespole Szkół nr 1
2008-04-29 Wladysławowo, kuchnia
Projekt przewiduje odbycie 4-tygodniowych praktyk zawodowych przez 13-osobowa grupę uczniów w wieku 17-19 lat z klasy II i III Technikum żywienia pod opieka jednego nauczyciela z Polski w lipcu 2008 roku.
www.nordi.pl | www.polwysep.pl | www.zatokapucka.pl

© 2024 SEMWIT / StudioFX